Post by pencentpterdeter on Mar 15, 2022 13:23:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pythagorea 60° ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pythagorea 60° IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za več žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Pythagorea 60° 2022 version ▞▞▞
Odlična mala puzzle igra. Dokončano vse stopnje, vendar je na nekaterih trajalo nekaj časa. Dobro delo razvijalca.
Neverjetna aplikacija, razlog, da sem ji dal 4 in ne 5, je, ker nima možnosti "brezplačnega skiciranja" na praznem celotnem zaslonu trikotne mreže, zelo je potrebno tudi orodje Sysors ali orodje Eraser, razveljavitev ni dovolj. .. Želim si videti v naslednji posodobitvi
Precej kul vas popelje v igro, da vidite, kaj je naslednje, kar morate podati, nadzor nad tem pa je nekoliko preprost, a hkrati težak in razen če uporabite svoje točke za vodenje, potem pazite, da ne boste mogli dobiti ravne črte ali najti tisto, kar iščejo kot odgovor na problemska vprašanja, ki jih ni pretežko razbrati, vendar je postavitev točk in črt najpomembnejša, če rečem, da me je zabaval in si želel nadaljevati z izzivi, vendar bi bile vaše lastne odločitve o tem, ali vam je všeč ali ne, pazite, da ni za vse, da uživajo in ostanejo mirni, in to je moje osebno mnenje o aplikaciji. kasneje suhkas vso srečo, naj bo sila z vami in poskusite na lastno tveganje razvijanja frustracije zaradi tega
Največja težava te igre je, da se te igre ne naučijo narediti nobene od bolj zapletenih ravni.
Pythagorea 60° თავსატეხი cod
Vedno neverjetno.
Exercelente jogo que treina suas habilidades geométricas
Samo super. Zelo zabaval sem se pri reševanju težav
Igra solidno tako kot original in ni vsiljivih oglasov, zato 5 zvezdic.
To me spominja na mojo družino Ceti iz Egipta CETIS'S SCIENCS COLLEGE iz zelo davnega časa OH to takoOOo me spominja na moje družinske posesti, ki smo jih varovali. Geometrijo sem se naučil od študija iz nekaj zelo starih študij papirja družine, ki je študirala na kolidžu i ni mogel prebrati. Zdaj je naš SLOVAR WEBSTERS HIFET TAKO KOT Študije električne energije mojega velikega strica VOLARE S' itd. Moj VELIKI STRIC ISSAC NEWTON, od katerega je živa družina STEVE NEWTON. Moj oče izgleda tako kot Issac Newton s temnimi lasmi
Res kul koncept, ki mu manjka vsa vsebina. Če bi igra razlagala koncepte, učila lekcije ali celo pomagala, ko bi se zataknili, bi bilo veliko bolje. Obstajajo frustrirajoče ravni, na katerih se zdi, kot da poskušate razumeti, kako igra deluje, namesto matematičnega koncepta v igri.
Ko greste navzgor skozi vsako raven, vam opeče možgane!
Srednja točka je prav tako enako oddaljena, vendar ni del urejanja nabora rešitev: o ja, mb
Zelo dobro. Izzivne uganke so fantastične. Želim pa si, da bi bilo nekaj namigov za vadnico. Ne vem, kako najti odgovore in razlago nekaterih formul za uporabo.
Tako dobro kot prejšnje različice. Poskusite - ne boste razočarani.
Po igranju tega. Nikoli nisem imel poguma reči, v šoli sem se učil geometrije!!
Obožujem to igro.
Odlična igra. Nekatere stopnje niso tako dobre, npr. Ravni, kjer morate povezati nekatere od danih točk, da oblikujete obliko z določenimi lastnostmi, saj je toliko točk, da iskanje pravih točk zahteva iskanje s surovo silo.
Cooking Joy 2 Simülasyon asa
Dodajte dosežke Iger Google Play itd. Hvala.
Odlična igra. Toda ustavil sem se pri stopnji 15.6: šesterokotnik s stranicami dolžine 3 ne more priti v platno.
Jaz ljubim to igro. Moja družina misli, da sem malce nor, ko me vidijo, kako ocenjujem kvadratne korenine in se igram s številkami, vendar mi je zelo všeč uganka z uporabo v resničnem svetu – in to je tako zasvoji. Najboljša stvar pa je, da mislim, da je to odlična vadba za možgane. Sili te k razmišljanju na različne načine. Igral sem vse 3 igre Horisa! So zelo edinstveni. Iskal sem podobne igre, a tam zunaj ni nič... Trdo molim za več ravni - toliko, da sem "dal denar, ko so moja usta" in daroval za vse 3 igre. Poskusi! STAVIM, da ga ne boste mogli odložiti!!
Všeč mi je, da vam ta igra ne pokaže formul. Če se odločite, lahko sestavite svoje formule in resnično izboljšate svoje razumevanje narave rešitev. To igro bi rad videl v več vrstah teselacije.
5 yıldızı hak ediyor...
super prijetno in zasvoji! Hvala vam! rešil vse, razen 2 Janeinih trikotnikov.Zdi se, da ima Janein oddelek več rešitev.
Neprestano sprašuje za dovoljenja, ki jih aplikacija ne potrebuje. .. razen za vohunjenje za vami in krajo vaših podatkov.
Zabavno in zahtevno, a te 60º osi so včasih malce moteče in čeprav to rešiš, ne razumeš, zakaj...
Čudovito
Odlično.
Najboljše za ljubitelje matematike
V bistvu enako kot Pitagoreja, vendar s trikotno mrežo namesto kvadratne. Nič novega.
Obtičal sem na ravni 6.4. Igra mi ne dovoli izbrati presečišča dveh črt, izbere druge točke v bližini.
Pythagorea 60° Slagalice kujs
Impresivna in nova uganka. Želim si le, da bi vam dali napotke glede matematike pri iskanju nekaterih odgovorov, čeprav se zavedam, da je to lahko zastrašujoč podvig. Mogoče bi le še blob, ki bi ga lahko dodatno raziskal. Veliko stvari lahko narediš na oko. Zagotovo pa obstaja matematični postopek za izpeljavo odgovora. Vse 3 njihove aplikacije, ki jih imam, so impresivne.
lepa
Brez navodil, samo prostor za testiranje. Lepo bi bilo dodati povezave ali informacije za posameznike, ki še niso opravili te ravni matematike, in za tiste, ki so jo morda kdaj preučevali, a so postopek pozabili.
Odlična igra. Čudovit vmesnik.
Igre dobesedno ne vidim. Prvič, pisava je smešno majhna. Nadalje, barvni kontrast otežuje vidnost. Rad bi igral to igro. Prosim popravite!
Vau! Zelo zabavno in poučno hkrati!
Še ena ljubka geometrijska igra - tokrat v heksagonalni deželi!
創意無窮,不過都太簡單了 Kreativno neskončno, vendar so vsi izzivi prelahki.
Lepa igra
jaz ljubim to igro
Bolj pripomoček za trening kot igra. Zelo dobro, vendar ne morete preskočiti nobenega vprašanja, pri katerem se zataknete.
Uživanje v tem ... dovolj vizualno in ravno matematično
Od prvega zagona sem igral vašo serijo iger. Edina stvar, ki manjka, so nova razmerja stranic telefonov. Na primer 18:9. *posodobitev* Po posodobitvi 2.02 je razmerje 18:9 v celoti podprto. Bravo fantje.
Omg, tako dolgo sem čakal na to aplikacijo
Navodila so pogosto nejasna, kaj se od vas zahteva. Toda če ga lahko ugotovite, je dejanski izziv precej zadovoljiv.
zelo fapable, res
Prosimo, dodajte več ugank. In možnost brisanja vrstic bi bila cenjena
Dobra aplikacija za radovedna dekleta!
Celo neverjetno kot Pitagorejin.